ДО ГОЛЕ КОЖЕ

Posted on

www.joakimvujic.com
ПРЕМИЈЕРА
21. септембар 2012. године

DO GOLE KOZE poster ZA NOVINEПрва премијера ове сезоне у Књажевско-српском театру биће изведена у петак, 21. септембра на Великој сцени „Јоаким Вујић”. Реч је о комаду „До голе коже” (рађеном по истоименом филмском хиту и оригиналној причи ауторског тандема Стивена Синклера и Ентонија Мекартена) коју је за сцену Књажевско-српског театра адаптирао и режирао редитељ Пјер Валтер Полиц.

Крагујевачки театар већ је раније сарађивао са Полицем (награђиване и игране представе „Ромео и Јулија”) а он је, такође као редитељ остварио и сарадњу са крагујевачким Позориштем за децу у којем је режирао представу „Шехерезада”. Редитељ Полиц, такође је и аутор сценографије за представу.
Комад „До голе коже” превела је крагујевачка германисткиња Марина Петровић Јилих. Сараднички тим редитеља Пјер Валтера Полица на овом пројекту сачињавали су: кореограф Јована Тодоровић, костимограф Јелена Јањатовић, асистент сценографије Саша Ђорђевић, сликар Миливоје Штуловић и композитор Драгослав Танасковић.
У представи „До голе коже” играју глумци чланови драмског ансамбла крагујевачког театра: Никола Милојевић (Трта), Александар Милојевић (Мече), Владан Живковић (Рајко), Иван Видосављевић (Жељко), Чедомир Штајн (Љуба), Здравко Малетић (Веља) и Братислав Славковић Кеша и Ненад Вулевић као учесници аудиције.
Премијера комада „До голе коже” је у петак, 21. септембра у 20 сати а прва реприза, сутрадан у суботу 22. септембра.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s