KNJAŽEVSKO-SRPSKI TEATAR — ЈАВНA НАБАВКA

Posted on

See on Scoop.itКњажевско-српски театар Knjaževsko-srpski teatar

KST‘s insight:

ИНФОРМАЦИЈА ПОНУЂАЧИМАУ складу са чланом 62. Закона о јавним набавкама («Службени гласник Републике Србије» број 124/2012) понуђачи имају могућност да преузимају конкурсну документацију са званичне интернет странице Књажевско-српског театра.
На овај начин ће се објављивати све информације у поступцима јавних набавки (измене и допуне конкурсне документације, додатне информације и појашњења у вези припреме понуда и сл.).
Пожељно је, да понуђачи који преузму конкурсну документацију са интернет странице Књажевско-српског театра, писаним путем, слањем потврде о преузимању конкурсне документације на факс бр 034/6170504 , обавесте наручиоца о својој заинтересованости за учествовање у поступку јавне набавке.
На тај начин ће ући у евиденцију наручиоца као потенцијални понуђачи, а наручилац ће бити у обавези да истима, током трајања рока за преузимање документације и достављање понуда, доставља у писаној форми (на начин који понуђач наведе у потврди о преузимању конкурсне документације са интернет странице Књажевско-српског театра), све учињене измене и допуне конкурсне документације као и појашњења конкурсне документације.

See on joakimvujic.com

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s